Zanimljivosti

Zoran Kesić RASTURIO Milomira Marića: „Kakav je to reality, gde nije bilo ni seksa, ni alkohola, ni tuča…“!?

Gledatelji beogradske O2 televizije, nekadašnjeg B92, sinoć su imali priliku pogledati 178. epizodu urnebesnog televizijskog stand-up showa 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Kesić je emisiju započeo sa parodijom na govore Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštinu UN-a u New Yorku, a onda se dotaknuo prestanka studentske blokade rektorata u glavnom gradu Srbije, piše „Slobodna Bosna“.

„Prekid blokade najteže je pao jednom čoveku, koji je na neki način rodonačelnik stavljanja grupe ljudi u jednu prostoriju, zatim gutanja ključa, instaliranja kamera, i potom zarađivanja na istim tim ljudima. Da, mislim na Milomira Marića. Naravno, gospodin Marić sigurno bio u fazonu: `Kakav je to reality, gde nije bilo ni seksa ni alkohola ni tuča`?

Od golotinje, samo onaj jedan u kratkim gaćama-bermudama, ko će to da gleda?

loading...

A, onda je Kesićev televizijski stand-up kulminirao.

Pogledajte video.

Vezane vijesti
Zanimljivosti

NOVI HIT U SRBIJI; POSLUŠAJTE "ODU VUČIĆU I BORCIMA PROTIV VIRUSA": Prvi komentar - "Vidi se da je gospodin ometen u razvoju" (VIDEO)

Zanimljivosti

MISTERIJE SVIJETA: Kada su ugledali šta su iskopali, uslijedio je šok, hamajlija stara 6.000 godina stvorena je tehnologijom koju danas koristi NASA…

Zanimljivosti

POTUKLI SE ISPRED TRGOVINE RADI PARKIRNOG MJESTA

Zanimljivosti

U Švedskoj prodaju cijelo selo, cijena "sitnica"