SvijetVijesti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE: Pogledajte kako je bivši bokser usmrtio čovjeka jednim udarcem (VIDEO)

Bivši ruski bokser Mihail Starcev osumljičen je za ubistvo Pavela Rohlova

Kako pištu tamošnji mediji, Starcev je s leđa krošeom udario Rohlova koji je pao bez svijesti i tom prilikom udario glavom o beton i preminuo na licu mjesta.

Sve se to dogodilo bna parkingu jednog noćnog kluba u Barnaulu.

– Zahvaljujući ovome, troje male djece više nemaju oca koji jednostavno nije mogao samo da gleda napad na hendikepiranu osobu. Taj čovjek sa štakom je htio pobjećo od ove ološi. Moj Pavel je došao da ih razdvoji, ali Vorogušina i njen prijatelj su nas napali. Onda se desio taj fatalan udarac i trenutna smrt. Niko se za to nije ni izvinio – napisala je supruga nesrećnog Rohlova koja je takođe bila prisutna.

Sa Starcevim je u društvu bila i dvostruka svjetska kikboks šampionka Lilija Vorogušina.

loading...

Ruski mediji pišu da su Starcev i Vorogušina ušli u sukob sa jedniom čovjekom koji je u ruci držao štaku, a da se nesrećni Rohlov umiješao kako bi ga zaštitio i pomogao mu.

POGLEDAJ VIDEO

– Zahvaljujući ovome, troje male dece više nemaju oca koji jednostavno nije mogao samo da gleda napad na hendikepiranu osobu. Taj čovek sa štakom je hteo da pobegne od ove ološi. Moj Pavel je došao da ih razdvoji, ali Vorogušina i njen prijatelj su nas napali. Onda se desio taj fatalan udarac i trenutna smrt. Niko se za to nije ni izvinio – napisala je supruga nesrećnog Rohlova koja je takođe bila prisutna.

Sa Starcevim je u društvu bila i dvostruka svetska kikboks šampionka Lilija Vorogušina.

Ruski mediji pišu da su Starcev i Vorogušina ušli u sukob sa jedniom čovekom koji je u ruci držao štaku, a da se nesrećni Rohlov umešao kako bi ga zaštitio i pomogao mu.

Vezane vijesti
RegijaVijesti

Brutalna poruka Bošnjaka iz Sandžaka Aleksandru Vučiću…

RegijaVijesti

MUŠARCEM KOJI JE BESRAMNO UKRAO NOVAC IZ KUTIJE ZA HUMANITARNU POMOĆ

BiHVijesti

OD POSLJEDICA KORONAVIRUSA PREMINUO POZNATI RUKOMETNI SARADNIK SAMIR ZUBOVIĆ

BiHVijesti

Evo ko su opozicioni kandidati za načelnike općina u Republici Srpskoj