LjepotaRegijaSvijet

TRAMOPVA KĆERKA U BEOGRADU, čuvaju je seksi plavuše

Tifani Tramp se danas šetala Beogradom, nakon čega se zaputila u hotel u kome je smještena. Zadržala se sat u najboljem apartmanu u hotelu u centru grada. Osiguranje je bilo sve vrijeme ispred hotela, gdje je čekao automobil Ambasade SAD, a iza i ispred njega policijska pratnja.

U samom hotelu u holu su, također, pojačane sigurnosne mjere. Desetak minuta prije nego što je kćerka Donalda Trampa liftom došla do prizemlja hotela sišla je djevojka koja je njena lična pratnja i obavijestila osiguranje kako će uskoro sići i Tifani. 

U međuvremenu je sišao i mladić, koji je, također, u pratnji Tifani i njenog izabranika….

Pažnju prisutnih, privlačile su seksi plavuše koje su sjedile u holu i čekale Donaldovu nasljednicu. Sa mlađom od njih su se Tifani i njen momak šalili i razgovarali. Na kraju su se dogovorili da se za nekoliko sati ponovno vide na istom mjestu.

Svi članovi pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu sigurnost na visokom nivou, prenose srbijanski mediji.

loading...
Vezane vijesti
BiHSvijetVijesti

PLAKAT U ŠVICARSKOJ KOJI UPOZORAVA SVE KOJI DOLAZE IZ BiH: Bosanci i Hercegovci, prvo u karantin...

RegijaVijesti

ČEDOMIR ANTIĆ: "Tamo gde su Srbi u većini, a to je Republika Srpska, moraćemo stvarati svoje države, nemamo druge mogućnosti…"

RegijaVijesti

Poznato ko će biti novi premijer Srbije

SvijetVijesti

NOVA OTKRIĆA ULIVAJU NADU: Ljudi koji nisu imali virus MOGU DA RAZVIJU IMUNITET..