LjepotaRegijaSvijet

TRAMOPVA KĆERKA U BEOGRADU, čuvaju je seksi plavuše

Tifani Tramp se danas šetala Beogradom, nakon čega se zaputila u hotel u kome je smještena. Zadržala se sat u najboljem apartmanu u hotelu u centru grada. Osiguranje je bilo sve vrijeme ispred hotela, gdje je čekao automobil Ambasade SAD, a iza i ispred njega policijska pratnja.

U samom hotelu u holu su, također, pojačane sigurnosne mjere. Desetak minuta prije nego što je kćerka Donalda Trampa liftom došla do prizemlja hotela sišla je djevojka koja je njena lična pratnja i obavijestila osiguranje kako će uskoro sići i Tifani. 

U međuvremenu je sišao i mladić, koji je, također, u pratnji Tifani i njenog izabranika….

Pažnju prisutnih, privlačile su seksi plavuše koje su sjedile u holu i čekale Donaldovu nasljednicu. Sa mlađom od njih su se Tifani i njen momak šalili i razgovarali. Na kraju su se dogovorili da se za nekoliko sati ponovno vide na istom mjestu.

Svi članovi pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu sigurnost na visokom nivou, prenose srbijanski mediji.

Vezane vijesti
SvijetVijesti

Tajfun Hagibis napravio štetu od 339 miliona dolara

RegijaVijesti

Stigla nova pravila oko dobivanja hrvatskog državljanstva, sad ga je puno lakše dobiti

SvijetVijesti

Milioni Katalonaca na ulicama traže svoju državu (FOTO)

Svijet

NJEMAČKI GIGANT SPREMA VELIKI ZAOKRET: Volkswagen se rješava slavnog talijanskog brenda, imaju velike planove i za „Škodu“...