Zanimljivosti

TAKO JE TO KADA ČASTE NIJEMCI: Pogledajte kakve su električne „pile“ zadužili igrači i osoblje slavnog Bayerna… (VIDEO)

Bavarski divovi nastavljaju suradnju koja je počela još 2002. godine

Audi je ekskluzivni automobilski partner nogometnog giganta FC Bayern. Sljedeće će desetljeće biti usmjereno na stratešku suradnju u područjima inovativnog marketinga i elektrifikacije. Svi licencirani igrači najuspješnijeg njemačkog kluba dobit će potpuno novi električni Audi e-tron.

Uz to, Audi je dioničar FC Bayern München AG od 2011.. Zajednički događaji i inicijative dovele su i do poznatog Audi kupa, koji se 2019. godine održao šesti put na Allianz Areni.

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor FC Bayern München rekao je: ‘Veoma sam sretan zbog uranjenog dogovora oko nastavka partnerstva s Audijem. Za FC Bayern ovaj je sporazum važan strateški korak u budućnost. FC Bayern i Audi surađuju već više od jednog i pol desetljeća na način koji je pouzdan, ozbiljan i koristan za obje marke.’

loading...

Iz Audijeva tabora također se osjetilo zadovoljstvo. „FC Bayern München savršeno se uklapa u novi Audijev strateški smjer“, rekla je pred okupljenima Hildegard Wortmann, članica uprave Audi AG za marketing i prodaju.

(S.B)

Vezane vijesti
Zanimljivosti

MANIJAK GURAO TELEFON ŽENAMA ISPOD HALJINA PA SLIKAO: ŽRTVE ŠOKIRANE POZIVOM IZ POLICIJE

Zanimljivosti

IAKO VAŽE ZA VEOMA BAHATE I PUNE SEBE, OSOBE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SPREMNE SU DA POMOGNU SVIMA

Zanimljivosti

EVO STA JE PORUČIO ČUVENI DOKTOR ANTHONY FAUCI: Maske nisu dovoljne, postoji bolji način da se zaštitite..

Zanimljivosti

RIJEŠENA MISTERIJA DIAMOND PRINCESSA: JEDAN ČOVJEK ZARAZIO 700 PUTNIKA