RegijaVijesti

SAMO SE VUČIĆ PITA: “Više od polovine ministara biće zamenjeno”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, ako Srpska napredna stranka dobije povjerenje građana na narednim parlamentarnim izborima, više od polovine ministara u Vladi Srbije biti zamijenjeno

“Nema nikakve sumnje, nakon predstojećih izbora biće mnogo kadrovskih promena i ako dobijemo poverenje naroda, to ćete i videti “, rekao je Vučić jutros, uoči sjednice Glavnog odbora SNS.

On je pojasnio da će neki ministri biti zamijenjeni, ne zato što su radili dobro ili loše, već zato što njihov posao poslije sedam, osam godina predstavlja naviku, pa je potrebna promjena “krvi i energije”.

“Mijenjali smo i ranije, nemam problem sa tim. Videćete po našoj listi za parlamentarne izbore”, rekao je Vučić, jedini u SNS-u koji se išta pita.

(Vijesti.ba/RTRS)

Vezane vijesti
RegijaVijesti

Korona virus stigao u Hrvatsku : Prvi slučaj potvrdili u Zagrebu

Vijesti

UDRUŽENJE SUDIJA FBIH POZIVA NA ODGOVORNOST: "Tegeltija je prekršio Zakon"

Vijesti

VLAISAVLJEVIĆ PODRŽAVA DODIKA I ČOVIĆA: "Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH po cijenu da se BiH raspadne"! (VIDEO)

Vijesti

DODIK NASTAVLJA MEDIJSKU OFANZIVU: Na RTRS-u optužio Komšića da želi ostaviti migrantski problem u BiH; Evo i šta je rekao o mogućim sankcijama EU (VIDEO)