BiHVijesti

PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE ISPRED LOKALA..

Ž.Ž. pretučen je u petak na parkingu ispred jednog lokala u Prnjavoru, nakon što je, kako se sumnja, tokom tuče sa još dvije osobe pucao iz automatske puške, prenose “Nezavisne novine”.

Zbog sumnje da su nanijeli povrede Ž.Ž. policija je uhapsila D.Ž. i M.Ž. “Od strane vlasnika ugostiteljskog objekta u Prnjavoru, prijavljeno je da je došlo do tuče između tri lica ispred ugostiteljskog objekta, te da je jedno lice ispalilo više hitaca iz automatske puške. Policijski službenici su utvrdili da je automatska puška vlasništvo Ž.Ž. te da je isti ispalio pet hitaca po parking prostoru, kojom prilikom niko nije povrijeđen”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ž.Ž. je prevezen na UKC RS, zbog zadobijenih povreda u tuči, a protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili minsko-ekspozivnih materija. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a u toku je kriminalistička obrada navedenih lica.

Vezane vijesti
RegijaVijesti

Brutalna poruka Bošnjaka iz Sandžaka Aleksandru Vučiću…

RegijaVijesti

MUŠARCEM KOJI JE BESRAMNO UKRAO NOVAC IZ KUTIJE ZA HUMANITARNU POMOĆ

BiHVijesti

OD POSLJEDICA KORONAVIRUSA PREMINUO POZNATI RUKOMETNI SARADNIK SAMIR ZUBOVIĆ

BiHVijesti

Evo ko su opozicioni kandidati za načelnike općina u Republici Srpskoj