Vijesti

ODGOVOR IZ LONDONA NIJE STIGAO: Evo šta su iz Ujedinjene Srpske pitali Željka Komšića…

“On se sad pravi Englez i ne sjeća se tog događaja, iako snimak postoji na internetu”

Ujedinjena Srpska uputila je juče otvoreno pismo hrvatskom članu Predsjedništva BiH i predsjedniku Demokratske fronte (DF) Željko Komšiću, u kojem ga poziva da javno iznese svoj stav o članu DF-a Osmanu Sušiću i njegovoj poruci “Srbe na vrbe”.

“Vaš dojučerašnji član Glavnog odbora DF-a Osman Sušić (39), ‘a sad samo član DF-a’, prije nekoliko godina je iznosio javno stav i poruku kako treba riješiti pitanje Srba u BiH.

On je uoči utakmice BiH – Srbija i Crna Gora, kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja se igrala u oktobru 2004., u kameru uzvikivao: ‘Srbe na vrbe. Srbe na vrbe!’, i to dva puta, da ne bude zabune.

On se sad pravi Englez i ne sjeća se tog događaja, iako snimak postoji na internetu. Da li ćete Vi kao predsjednik DF-a izbaciti Sušića iz stranke”, upitali su iz Ujedinjene Srpske.

Iz ove stranke poručuju da bi to bila najkorektnija poruka Srbima u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH.

“Uz izvinjenje što odmah, kada se ponovo pojavio snimak u javnosti, šovinista i fašista iz Vaše građanske stranke nije izbačen. I to izbačen javno da bi bio primjer svakom ko bi pozivao na ubijanje i vješanje Srba”, stoji, između ostalog, u pismu Ujedinjene Srpske.

(S.B)

Vezane vijesti
RegijaVijesti

Korona virus stigao u Hrvatsku : Prvi slučaj potvrdili u Zagrebu

Vijesti

UDRUŽENJE SUDIJA FBIH POZIVA NA ODGOVORNOST: "Tegeltija je prekršio Zakon"

Vijesti

VLAISAVLJEVIĆ PODRŽAVA DODIKA I ČOVIĆA: "Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH po cijenu da se BiH raspadne"! (VIDEO)

Vijesti

DODIK NASTAVLJA MEDIJSKU OFANZIVU: Na RTRS-u optužio Komšića da želi ostaviti migrantski problem u BiH; Evo i šta je rekao o mogućim sankcijama EU (VIDEO)