BiznisPosao

Novi savremeni objekat sa 350 uposlenih VELIKO OTVORENJE TRŽNOG CENTRA BINGO

Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorit će svoja vrata kupcima i posjetiteljima u petak, 15. 11. 2019. godine.

Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba.

U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

“Živinice nismo slučajno odabrali za izgradnju ovako fascinantnog objekta. Ovo je naš način da kažemo: Hvala Živinice, jer jedna velika priča krenula je od vas. Naime, Bingo je prvi veći centar izgradio upravo ovdje.
Sada je došlo vrijeme da zajedno ispišemo nove stranice priče o Bingu i Živinicama”, ističe Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo, te poziva sve one koji se u petak zadese u Živinicama da svojim prisustvom uveličaju proslavu otvorenja TC Bingo Živinice.

Proslava će biti prilagođena svim uzrastima, a kupce očekuje darovna igra, DJ, besplatna edukativna radionica za djecu i koncert Armina Dedića od 17:30.

loading...

Proslava počinje od 12:00, a traje sve do zatvaranja centra, u 21:00. Sve detalje o rasporedu dešavanja na dan otvorenja možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama TC Bingo Živinice (https://www.facebook.com/bingozivinice/ I https://www.instagram.com/tcbingozivinice/ )

(haber.ba)

Vezane vijesti
Biznis

PJEVAČ ALEN ISLAMOVIĆ U NOVOM BIZNISU: Pokreće preradu voća i povrća u Bihaću

Posao

POSLOVI U NJEMAČKOJ: Firme već bilježe uspjehe u dovođenju radnike iz BiH..

Biznis

Postupak traje maksimalno šest sedmica: Kako do posla u Njemačkoj po novom zakonu

Biznis

Flynas će ovoga ljeta dovesti desetine hiljada Saudijaca