Vijesti

NOVA LIKVIDACIJA U SRBIJI: U MAFIJAŠKOJ sačekuši ubijen Crnogorac, ovo je OSVETA za ubistvo u Istočnom Sarajevu…

Crnogorac Željko Bulatović (55), koji je sinoć ubijen u Novom Sadu, likvidiran je iz osvete za smaknuće u Istočnom Sarajevu

Željko Bulatović je otac Aleksandra Bulatovića koji je prije nekoliko godina sa Sašom Vidovićem ubio Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu.

Motiv likvidacije Bulatovića je očigledno osveta za ovo ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svjedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja.

Ubijeni Bulatović je navodno živio u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se prije šest mjeseci.

Zbog ovog ubistva ubijen Željko Bulatović

loading...

Crnogorac Željko Bulatović (55), koji je sinoć ubijen u Novom Sadu, likvidiran je iz osvete za smaknuće u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016, javljaju beogradski mediji.

Tada je ubijen Miroslav Lazarević (32), a za ovu egzekuciju su u Banjaluci osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), koji je sin ubijenog Željka Bulatovića.

Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.

Miroslav Lazarević (32), član osuđivane auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, ubijen je 16, oktobra 2016. godine u mafijaškoj sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom “Golf VII” vozio kroz Beogradsku ulicu.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čahure pronađene su na mjestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tijela ubijenog, ispaljenih iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMW-u.

(S.B)

Vezane vijesti
BiHVijesti

Vlada FBiH odlučila da povećanje penzija vrijedi za..

BiHVijesti

EVO ŠTA EVROPSKA UNIJA ŽELI OD BIH: Bez ovoga nećemo ući, umorni su od nas

RegijaVijesti

Poznato ko će biti novi premijer Srbije

BiHVijesti

OPASNO VRIJEME U BIH: UPALJEN NARANDŽASTI METEOALARM