Zanimljivosti

Nepoznata žena svima u prodavnici platila račune

Videosnimak s plavokosom ženom koja umjesto njih plaća poklone koje su donijeli na kasu nekoliko dana prije Dana zahvalnosti u prodavnici “Walmart” u Palm Springu obišao je svijet. Skoro niko nije prepoznao australijsku pjevačicu Siu.

Predstavila se kao Cici i plaćala je poklone svima. Kada su je pitali zašto to radi, rekla je da je osvojila na lutriji.

Sia je pričala s ljudima, slikala se, dobijala cvijeće i zagrljaje, a niko nije znao da je pred njima žena koja je napisala hit za Rijanu (Rihanna) “Diamonds” i da je prodala više od 20 miliona primjeraka svojih albuma širom svijeta.

Nakon što je video postao popularan na društvenim mrežama, fanovi pjevačice su oduševljeno prokomentarisali da je Sia znak da dobri ljudi među zvijezdama postoje, piše “Index“.

Sia je poslije albuma “We Are Born” 2010. godine, u dogovoru s izdavačkom kućom “Sony”, odlučila da sakrije lice od javnosti.

Prije planetarno popularnog albuma “1.000 Forms of Fear” i “This is Acting” s hit-siglovima “Chandelier” i “Cheap Thrills” pjevačica se jako teško nosila s popularnošću i slavom, pa je odlučila rjeđe nastupati, ali da, kada se pojavljuje u javnosti, krije lice.

Publika koju je stekla od 2014. godine nikad nije vidjela njeno lice, pa nije ni čudno zašto je niko nije prepoznao u radnji.

https://www.instagram.com/siamusicchile/?utm_source=ig_embed

(Index)

Vezane vijesti
Zanimljivosti

JOVANKA JE UVIJEK NOSILA PIŠTOLJ I BILA SPREMNA DA POGINE ZA TITA: Voljela je Broza do LUDILA, a prozvali su je..

Zanimljivosti

Rezultati tehničkih pregleda u Njemačkoj otkrili koji su automobili najkvalitetniji

Zanimljivosti

Što više grlite svoju djecu, ona postaju pametnija

BiHZanimljivosti

Ljubavna priča Hameda i Mirsade koji su u brak ušli u sedmoj deceniji života