Zdravlje

Moguće je: Do jačeg imuniteta za samo 15 sekundi

Tokom sezone kada su prehlade uobičajena pojava, ova jednostavna i brza metoda vas može zaštititi od mnogih zdravstvenih problema. Također, ovaj jednostavan trik može ojačati vaš imunitet.

Profesor Sergej Bubnovskij je poznati ruski stručnjak koji se bavi fizioterapijom i tvrdi da postoji jednostavan način da se ojača imunitet, a da je za to potrebno da izdvojite samo 15 sekundi u toku dana, prenosi “Aura“.

On preporučuje da svaki dan u malu posudu stavite hladnu vodu, čak i led i da umočite noge. Dovoljno je da noge ostanu u vodi samo 15 sekundi. Nakon toga ih osušite peškirom i obujete debele vunene čarape. Ponovite ovo svako veče pred spavanje.

S druge strane, ako već patite od loše cirkulacije, ponavljajte ovu metodu češće, na svaka četiri sata. Profesor kaže da se vaše zdravlje neće pogoršati zbog hladne vode već da će se znatno poboljšati.

(Aura)

Vezane vijesti
Zdravlje

ULJE DIVLJEG ORIGANA UNIŠTAVA 30 VRSTA BAKTERIJA

Zdravlje

ZABORAVITE ČIR NA ŽELUCU UZ SEDAM PRIRODNIH SREDSTAVA ZA NJEGOVO LIJEČENJE

Zdravlje

VAŽNO DA POJEDETE BAR JEDAN DNEVNO, BOLEST NE ŽELI BLIZU NJEGA

Zdravlje

MI IH JEDEMO, A ONI JEDU NAS: Dobro otvorite oči, ovo treba izbjegavati; Ovi opasni aditivi uzročnici su teških oboljenja, neki od njih uzrokuju RAK…