RegijaVijesti

KRVOPROLIĆE U BEOGRADU: U sačekuši upucan “pink panter” Aleksandar Šarac

Prema nezvaničnim informacijama u sačekuši u garaži TC Ušće u glavu je upucan Aleksandar Šarac koji je već bio dva puta na meti ubica.

Aleksandar Šarac (35) teško je ranjen danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra “Ušće” na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobjegao sa lica mjesta.

Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu i prema nezvaničnim informacijama, Šarac je upucan kada je prilazio automobilu. Napadač je, prema pisanju pojedinih medija, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku.

Današnje krvoproliće dovodi se u vezu s ubistvom Nebojše M. (38) iz Beograda, koji je zet “pink pantera” Šarca, a koje se desilo ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu.

Nebojša je na mjestu ostao mrtav, a napadač, koji je nosio bijelu jaknu, pobjegao je bijelim “puntom”.

loading...

Beogradski meidji pišu akko je Nebojša najvjerovatnije greškom stradao, jer je prava meta bio Šarac, a za njegovu likvidaciju tada je angažovan profesionalni ubica Čaba Der.

Samo nekoliko mjeseci ranije u avgustu 2018. on je takođe izbjegao smrt. Tada je greškom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu

Vezane vijesti
BiHVijesti

NAREĐENA EVAKUACIJA 60.000 LJUDI VELIKI POŽAR ZAHVATIO JUG KALIFORNIJE

BiHVijesti

INVAZIJA NA SREBRENICU, SPREMA SE VELIKA PREVARA: Stotine Srbijanaca preko noći dobilo bh. državljanstvo (VIDEO)

BiHVijesti

ŽESTOK OBRAČUN NA ULICI: Otac Muhameda Bešića potukao se sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem (VIDEO)

BiHRegijaVijesti

AKTIVNOSTI HRVATSKE PROTIV BiH: "Hrvatska je ružno lice EU. Milanović otvoreno djeluje protiv BiH i Bošnjaka"