Zanimljivosti

IAKO VAŽE ZA VEOMA BAHATE I PUNE SEBE, OSOBE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SPREMNE SU DA POMOGNU SVIMA

Ljudi rođeni u znaku Lava imaju kraljevsko, ponosno držanje koje je nemoguće ne primjetiti. Rođene vođe, sposobni su da ostvare sve što požele, a svojim govorom zadržati pažnju okoline.

Iako u svemu žele da budu najbolji, imaju veliko srce i spremni su da pomognu dragim ljudima.

Uvijek teže nečem novom i nesvakidašnjem, mrze dosadne rutine, zato kad se nađu u takvoj životnoj situaciji sposobni su da stvore vlastitu dramu i uzbuđenje.

Privlače ljude svojom žudnjom za životom i toplim duhom, pa ih je teško ne voljeti. Uglavnom su prilično uravnoteženi i realistični ljudi. Lavovi su pravi prijatelji koji mogu sve da oproste jer nisu zlopamtila.

Ovom strastvenom, vatrenom znaku treba partner koji je samosvjestan i na istom intelektualnom nivou. Seksualni život svakog Lava je vrlo avanturističan, zabavan i energičan. Osobe rođene pod znakom Lava jasno razumiju granice ljubavi i seksa. Lavovi zahtjevaju mnogo od sebe i svojih partnera.

loading...

Izuzetno su osjetljivi, ali to dobro skrivaju. Njihov ego zahtjeva poštovanje i klanjanje pa ne pristaju na poniženje pa čak ni od dragih osoba.

Ipak imaju i neke negativne osobine. Gladni su pažnje i obožavaju da se šepure. Pompezni su i ​​misle da su stvarno kraljevi ili kraljice. Veliki su snobovi i mogu biti vrlo oholi i bahati.

Vezane vijesti
Zanimljivosti

NIJEMCI NA ZUB UZELI PREDSJEDNIKA TURSKE: Sve palače „sultana“ Erdogana. (FOTO)

Zanimljivosti

CORAXOV KUTAK: Princip mrkve i štapa; Trump motiviše Hotija i Vučića da grickaju.. FOTO

Zanimljivosti

NEMA STRANCA DO BOSANCA: Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u…

Zanimljivosti

KAD PUHALO TVITA: "Pravi Srbin mora biti i dobar pravoslavac, ali kad mi..."