VIP

ĆERKI SU DOŠLE PRIJATELJICE DA IDU U GRAD. KAD SAM VIDIO ŠTA SU OBUKLE SKAMENIO SAM SE…

Loading..

Juče sjedim u fotelji cugam pivicu lagano i šaltam kanale, sjedim odmaram… ćerka na spratu sa drugaricama priprema se da idu u provod… žena radi ko konobarica u lokalnoj kafani nema je do 2-3 ujutro…

Tako da citavu noc imam rahat samo za sebe.. pivice i gledanje filmova. Cujem gore na spratu ove tri kako se oblace i skacu po sobi cika ih smiju se… Jedva cekam da odu vise iz kuce u grad i da me ostave na miru.. Kad cujem ih silaze nis stepenice… okrenem se da ih pozdravim a onda ŠOK.

Pa one su se obukle ko sponzoruse??? Pa zar je moja cerka takva. ??? Tos u dekoltei do pupka.. a minici… pa ja ne znam da li ima i cent. Pitam ih gdje idu tako obucene kad meni moja cerka rece… pa tata trziste je prebukirano.. moramo se i mi udati.

Nece niko da nas gleda kad se obucemo fino.. moramo izgledati droljasto ko i sve ostale. Pa eto priznaj i ti vise volis da vidis ovako napucane trebe nego neke zakopcane do grla… Pridu mi poljubeme sve tri okrenu se i pocnu da tverkaju meni ispred nosa… Nasmiju se i odose.

kontam u sebi.. pa u pravu su

Vezane vijesti
VIP

Rastavljena sam i dugo nisam konzumirala brak

VIP

Javi se ako ti se dopadam, imamo se gdje opustiti i uživati..

VIP

Obožavam lud provod i izlaske...

VIP

Moje još uvijek vruće tijelo izludiće muškarca svake životne dobi...